Helyzetjelentés Év Fiatal Vezetője 2015 díjunkról

A titkon reméltnél is több pályázat érkezett az Év Fiatal Vezetője 2015 Díjunkra, kereken 50 db. A minőségük nagyon magas színvonalú, mind formailag, mind tartalmilag. Nagy örömünkre szolgál, hogy számos vállalat és vezető fontosnak tartotta a megmérettetést. Vezetőfejlesztőként, a díj kiírójaként pedig büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb pályázó már magát a pályamunka elkészítését is eredménynek tartja: „köszönöm a lehetőséget, jó volt megállni, és ilyen szempontok szerint végiggondolni hol is tartok és minek köszönhetem.”
Az alábbi szervezetektől érkeztek pályázatok:


Legfiatalabb pályázónk 25 éves, van olyan, aki csapata, vagy a vállalat HR osztálya bátorítására készítette el munkáját. Külön öröm, hogy nemcsak az üzleti életben tevékenykedők jelentkeztek a Díjra, és van olyan vállalat, ahonnan több pályázat is érkezett.
A zsűrinek nincs könnyű dolga, nemcsak a mennyiség feldolgozása miatt, hanem a sorrend kialakításával, ahol vélhetően kevés pontszámon múlik majd, ki lesz a 4. és ki lesz az 5. Terveink szerint lesznek különdíjasok és minden pályázó nyerni fog valamit.
Október végéig zajlik az értékelés, 2015. november 24-én lesz a Díjátadó.
A nyeremények nagyon sokfélék, amit ezen felületen is köszönünk az arany fokozatú támogatóinknak és partnereinknek. A további fejlesztési lehetőségek biztosítása mellett célunk, hogy a pályamunkák eljussanak minél több helyre, hiszen már olvasva őket is tanulhat belőlük bárki.
Megerősödött bennünk, hogy évről-évre kiírjuk a pályázatot, így aki idén nem jelentkezett, jövőre szívesen látjuk a jelöltek körében.

Tóth Annamária
Fiatal Vezetők Akadémiája projektvezető